BITS 17 arrow BITS 11 arrow Editorial
Editorial PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Irene Pelegrí   
Wednesday, 17 de December de 2008
BITS 11 - Desembre de 2008
Editorial
 
Hola amics i amigues,
 
Ens tornem a retrobar entorn un nou número de la revista BITS-Espiral, que per mi és especial ja que és el darrer que coordino com a directora: a partir del número 12 Almodis Orellana prendrà el relleu com a nova directora de BITS.
L'entrevista d'aquest número és també especial: no ha estat fàcil però finalment Maria Domingo, amb la seva tenacitat, ha aconseguit entrevistar Bernardo Hernández, Director de Màrqueting de Google. I no només tenim les seves paraules escrites sinó que l'entrevista va poder ser enregistrada en un vídeo que volem compartir amb tots vosaltres.
Els tres articles que conformen el número són ben diversos. En el primer Joan Queralt ens convida a recordar, des d'un punt de vista particular, el que va ser la Moodlemoot 2008 que es va fer a Barcelona. Si no vàreu poder assistir aquí en teniu un bon resum.
En Xavier Patiño ens explica les funcions que una persona coordinadora ha d'assumir a una entitat com a Fundació Tr@ms, que us convidem a conèixer i amb la qual Espiral ha iniciat recentment una col·laboració.
Finalment Dolors Reig, amb el seu article, ens fa mirar més enllà, a les noves tendències de la xarxa, a la web semàntica que ja és aquí, a la web 3.0. No us el perdeu!
A la secció "Una visió didàctica dels recursos" us fem a mans un seguit de recomanacions que des de l'equip d'Espiral i del premi Edublogs hem elaborat per a fer un bon ús educatiu dels blocs.
I fins aquí aquest número. Esperem que el gaudiu!
 
Molta sort i empenta a la nova direcció de BITS-Espiral, amb la qual continuaré col·laborant des de l'equip de redacció. Recordeu que BITS també creix amb les vostres contribucions, que podeu enviar a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla
 
Salutacions ben cordials,
 
Irene Martínez 
BITS 11 - Diciembre de 2008
Editorial
 
Hola amigos y amigas,
 
Nos volvemos a reencontrar en torno un nuevo número de la revista BITS-Espiral, que para mí es especial puesto que es el último que coordino como directora: a partir del número 12 Almodis Orellana tomará el relevo como nueva directora de BITS.
La entrevista de este número es también especial: no ha sido fácil pero finalmente Maria Domingo, con su tenacidad, ha conseguido entrevistar a Bernardo Hernández, Director de Marketing de Google. Y no sólo tenemos sus palabras escritas sino que la entrevista pudo ser grabada en un vídeo que deseamos compartir con todos vosotros.
Los tres artículos que conforman el número son bien diversos. En el primero Joan Queralt nos invita a recordardesde un punto de vista particular lo que fue la Moodlemoot 2008 que se hizo en Barcelona. Si no pudisteis asistir aquí tenéis un buen resumen.
En el segundo, Xavier Patiño nos explica las funciones que una persona coordinadora ha de asumir a una entidad como Fundación Tr@ms, que os invitamos a conocer y con la cual Espiral ha iniciado recientemente una colaboración.
Finalmente Dolors Reig, en su artículo, nos hace mirar más allá, a las nuevas tendencias de la red, a la web semántica que ya está aquí, a la web 3.0. ¡No os lo perdáis!
En la sección "Una visión didáctica de los recursos" os hacemos llegar una serie de recomendaciones que desde el equipo de Espiral y del premio Edublogs hemos elaborado para hacer un buen uso educativo de los blogs.
Y hasta aquí este número, ¡esperamos que lo disfrutéis!
Mucha suerte y energía a la nueva dirección de BITS-Espiral, con la cual continuaré colaborando desde el equipo de redacción.
Recordad que BITS también crece con vuestras contribuciones, que podéis enviar a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla
 
Saludos muy cordiales,
 
Irene Martínez