BITS 17 arrow Editorial
Editorial PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Almodis Orellana   
Tuesday, 20 de July de 2010

Estimats lectors,

 

Amb el calor de l’estiu, i per a molts en plenes vacances, us presentem el nou número de la revista Bits Espiral 17. Hem preparat articles interessants i refrescants per ajudar-nos a passar aquest sol mediterrani.

Per començar, us convidem a llegar l’article sobre el MicroTallers Tac realitzats a docents, i que Xavi Suñé ens descriu. A continuació, trobareu un article que resumeix la última edició de l¡escola d’estiu d’Espiral i també un article imprescindible sobre Xarxes Personals d’Aprenentatge, escrit per Juan Miguel Muñoz.

En últim lloc, no podem oblidar els articles que ens han escrit els dos finalistes del concurs Edubligs’10, en el que ens expliquen la seva experiència.

 

Esperem que us agradi, i us desitgem que gaudiu d’un estiu de descans.

 

Almodis Orellana

Directora de Bits Espiral


 

Queridos lectores,

 

Con el calor del verano, y para muchos en plenas vacaciones, os presento el nuevo número de la revista Bits Espiral 17. Hemos preparado artículos interesantes y refrescantes para ayudaros a pasar este sol mediterráneo.

Para empezar, os invitamos a leer el artículo sobre los MicroTalleres Tac realizados a docentes, y que Xavi Suñé nos describe.  A continuación,  encontraréis un artículo que resume la última edición de la escuela de verano de Espiral, y también un artículo imprescindible sobre Redes Personales de Aprendizaje, escrito por Juan Miguel Muñoz.

En último lugar, no podemos olvidar los artículos que nos han escrito los dos finalistas del concurso Edublogs ’10, en el que nos cuentan su experiencia.

 

Esperemos que os guste, y os deseamos que disfrutéis de un verano de descanso.

 

Almodis Orellana

Directora de Bits Espiral