BITS 17 arrow BITS 13 arrow Editorial
Editorial PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Almodis Orellana   
Thursday, 09 de April de 2009

Benvolguts amics i amigues,

ens tornem a trobar en un nou número de la revista BITS, després de realització de l'entrega de premis del concurs Edublogs d'enguany. Aprofitant aquest esdeveniment tan especial, i que ha mogut a tanta gent de dins i fora de l'associació, hem demanat als guanyadors i guanyadores dels premis d'aquesta edició 2009 que ens expliquin breument les seves impressions i reflexions del fet d'haver desenvolupat un bloc, i de l'experiència que ha resultat ser guanyadors del concurs.

A part d'aquest fet, també hi ha hagut d'altres esdeveniments que hem reflexat en aquest número 13. El mes passat en Bernat Orellana, membre de l'associació Espiral i de l'àrea funcional d'inclusió i TIC va oferir la sessió de formació al CETEI sota aquest mateix nom, Inlcusió i TIC.

Per aquest número hem pogut comptar amb dues col·laboracions molt especials. En Jordi Jubany ens ha facilitat un article del seu bloc, Identitat personal i Internet, que ens ofereix una bona oportunitat per reflexionar. Per acabar, però no menys important, la Sabina Redondo i l'Anna Pérez han elaborat un article més que interessant al voltant dels projectes telemàtics.

Com sempre, BITS ens ofereix, a part dels articles, una entrevista. En aquest cas hem tingut l'oportunitat d'entrevistar a Josep Masallers Román, que treballa en la Unitat de Formació del professorat de l'ICE de la UAB. Ens sap greu anunciar-vos que aquesta vegada ens ha estat impossible publicar el vídeo de l'entrevista, tot i que esperem poder fer-ho més endavant.

 

Per acabar, desitjar que us agradi aquest nou número d'Espiral, i disculpar-nos per haver publicat amb retard, però de vegades comptar amb els articles que desitgem no és fàcil i no sempre podem disposar-ne a temps.

 

Almodis Orellana