BITS 17 arrow BITS 12 arrow Editorial
Editorial PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Almodis Orellana   
Sunday, 22 de March de 2009
 BITS 12 - Març/Abril de 2008
Editorial
Hola amics i amigues,
Ens tornem a trobar en aquest nou número de la revista BITS-Espiral. M'agradaria començar explicant que Bits 12 és molt especial, ja que és el primer exemplar d'una nova etapa, marcada per tot un ventall de canvis: per primera vegada ha sortit la revista Bits en format paper, que rebreu els sòcis i sòcies juntament amb l'exemplar de Comunicación y Pedagogía. S'amplia l'equip de redacció amb la Marta Calvo (Bits paper), l'Esther Subías (maquetació Bits paper) i jo mateixa, Almodis Orellana (direcció). A més a més, l'edició de Bits serà cada tres mesos, és a dir, publicarem quatre números l'any.
Bé, ara que ja hem presentat tots els cavis, és el moment de fer una petita introducció dels articles que trobareu en aquest nou número de Bits:
  • Un article escrit per Gregor Gimmy, creador de SCLIPO, en el que ens parla sobre aquesta nova plataforma; com va néixer, els seus usos, avantatges, etc.
  • L'article sobre l'Institut Freudenthal, el qual ha desenvolupat, entre d'altres, un bon nombre d'activitats on-line de matemàtiques (tant de primària com de secundària).
  • Un resum de la conferència realitzada per Jordi Vivancos, Competència Digital i TAC,el passat 31 de gener (conicidint amb l'Assamblea d'Espiral).
  • Breu descripció del joc Alerta CO2
  • L'entrevista que ha realitzat la Maria Domingo a Héctor Ruiz Martí, director general de Digitlal Text.
 

Aprofito per agraïr la col·laboració de tot l'equip de Bits, i molt especialment a la Irene Martínez, per la seva ajuda, i a la Maria Domingo per la seva continuïtat en aquest projecte, i la seva contribució en la recerca, preparació i realització de les entrevistes.

Això és tot, esperem que us agradi! Per cert, tingueu present que BITS també compta amb les vostres contribucions, que ens podeu fer arribar a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla
Salutacions cordials,
Almodis Orellana

 BITS 12 - Marzo/Abril de 2008

Editorial


 

Hola amigos y amigas,

 

Nos volvemos a encontrar en este nuevo número de la  revista BITS-Espiral. Me gustaría empezar explicando que Bits 12 es muy especial, ya que es el primer ejemplar de una nueva etapa, marcada por todo un abanico de cambios: por primera vez ha salido la revista Bits en formato papel, que recibiréis los socios y socias juntamente con el ejemplar de Comunicación y Pedagogía. Se amplía el equipo de redacción con Marta Calvo (Bits papel), Esther Subías (maquetación Bits papel) y yo misma, Almodis Orellana (dirección). Además, la edición de Bits será cada tres meses, es decir, publicaremos cuatro números al año. 

 

Bien, ahora que ya hemos presentado todos los cambios, es el momento de hacer una pequeña introducción de los artículos que encontraréis en este nuevo número de Bits:

  • La entrevista que ha realizado Maria Domingo a Héctor Ruiz Martí, director general de Digitlal Text
  • Un artículo escrito por Gregor Gimmy, creador de SCLIPO, en el que nos habla sobre esta plataforma; como nació, sus usos, ventajas, etc.
  • Un pequeño reportaje sobre el Instituto Freudenthal, el cual ha desarrollado, entre otras aplicaciones, un gran número de actividades on-line de matemáticas (tanto de primaria como de secundaria). 
  • Breve descripción del juego Alerta CO2
  • Un resumen de la conferencia realizada por Jordi Vivancos, Competéncia Digital y TAC, el pasado 31 de enero (coincidiendo con la Assamblea de Espiral).

 

Aprovecho para agradecer la colaboración de todo el equipo de Bits, y muy especialmente a Irene Martínez, por su ayuda, y a Maria Domingo por su continuidad en este proyecto, y su contribución en la búsqueda, preparación y realización de las entrevistas.

 

Esto es todo, esperamos que os guste! Tened presente que BITS también cuenta con vuestras contribuciones, que nos podéis mandar a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla

 

Salutaciones cordiales,

 

Almodis Orellana