BITS 17 arrow BITS 14
BITS 14
Editorial PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Almodis Orellana   
Wednesday, 07 de October de 2009

Benvolguts amics i amigues,

Ens tornem a trobar en un nou número de la revista BITS-Espiral, amb energies renovades després d'unes bones vacances, tot i que arrossegant el típic Jet-lag de començament de curs. 

Aquest número ve carregat d'informació molt interessant sobre novetats i actes de l'associació, com per exemple el nou postgrau que presenta la UOC amb Espiral, o l'anunci de la nova ràdio i el nou canal de televisió de l'associació.

A més a més, durant aquest darrer mes d'octubre, va tenir lloc la junta anual d'Espiral, on es van debatre tots els temes que afecten a l'associació i als socis (formació, innovació, àrees funcionals...). Us presentem un extracte d'aquesta trobada, i us convidem al vídeo que il·lustra la reunió.

Per acabar, i com sempre, la Maria Domingo ens presenta l'entrevista, en aquest cas a Narcís Vives, tant en format text com en vídeo.

Desitgem que trobeu aquest número 14 interessant, i us esperem d'aquí a tres mesos amb nous articles i entrevista!

 

Almodis Orellana

 

 
Escuela de Verano PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Almodis Orellana   
Tuesday, 06 de October de 2009
A continuación, os presentamos las reflexiones surgidas del cuestionario que facilitamos a los formadores de la escuela de verano 2009. Como veréis, después de cada pregunta podréis encontrar la respuesta de cada formador.
 
Image 
Leer más...
 
Postgrau PDF Imprimir E-Mail
Escrito por bits   
Monday, 05 de October de 2009

Postgrau Innovació i ús creatiu de les TIC en educació. UOC-Espiral

 
El darrer dia 5 de setembre es va realitzar una sessió de podcast al voltant del nou Postgrau que han començat a la UOC juntament amb Espiral. En aquesta trobada virtual, han parlat alguns dels formadors que participen en el curs, i ens han fet cinc cèntims de les seves assignatures (Joan Padrós, Pilar Soro i Azu Vázquez).
Leer más...
 
Crònica d'una reunió a Montesquiu PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Esther Subías   
Saturday, 03 de October de 2009
La junta i els col·laboradors i col·laboradores més propers d'Espiral, Educació i Tecnologia, es van reunir a Montesquiu per tal de planificar i preparar les estratègies i accions de la propera temporada.
 
 Image
Leer más...
 
Espiral Radio i Espiral TV PDF Imprimir E-Mail
Escrito por bits   
Saturday, 26 de September de 2009

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia es complau en presentar la consolidació d'una experiència innovadora que s'ha anat forjant al llarg dels darrers mesos i que es centra en la realització d'un programa de ràdio i del seu propi canal de televisió mitjançant internet.


La Asociación Espiral, Educació i Tecnologia se complace en presentar la consolidación de una experiencia innovadora que se ha ido forjando a lo largo de los últimos meses y que se centra en la realización de un programa de radio y de su propio canal de televisión a través de internet.

 





Leer más...